Politika zaštite osobnih podataka

Namjena ove politike zaštite osobnih podataka je upoznati kupce, potencijalne kupce ili posjetitelje internetskih stranica https://pomorski-prirucnici.com o načinima na koji obrađujemo osobne podatke. Sve naše aktivnosti u tom smjeru usklađene su s odredbama Opće uredbe u zaštiti podataka (Uredba EU 2016/679).

Politika zaštite osobnih podataka određuje upotrebu informacija koje će autor Niko Knežević (u daljnjem tekstu Autor) zaprimiti od vas kada posjetite internetske stranice Autora, registrirate se i izvršite narudžbu ili podatke koje ćete podijeliti s nama ukoliko nas kontaktirate na načine koji su objavljeni na našim web stranicama.

Naziv i podaci voditelja obrade

Odgovornost za obradu osobnih podataka kao voditelj obrade snosi:

Niko Knežević

Zagreb

E-mail kontakt: kontakt obrazac

Svrha i pravna osnova prikupljanja osobnih podataka

Našu web stranicu možete posjetiti bez otkrivanja osobnih podataka o sebi. Osobne podatke prikupljamo ako nam dobrovoljno pošaljete podatke pomoću jednog od dostupnih obrazaca za određenu svrhu (kontakt obrazac, registracijski obrazac, obrazac za kupovinu) i time date vašu privolu na prikupljanje i korištenje vaših osobnih podataka u navedene svrhe, dakle:

- kako bismo odgovorili na Vaš upit ili zahtjev,

- radi procesiranja Vaše narudžbe,

- radi izvršenja naših obveza iz ugovornog odnosa s Vama preko našeg webshopa

Ovisno o svrsi, možemo prikupljati i obrađivati Vaše sljedeće podatke:

- Ime i prezime

- Adresa

- Adresa e-pošte

- Broj telefona

- Kupljeni proizvod

Otvaranje korisničkog računa:

Ukoliko želite bolje korisničko iskustvo prilikom korištenja web trgovine i naručivanja putem iste možete se registrirati kao Korisnik. Za registraciju su potrebni sljedeći osobni podaci:

- email adresa

- korisničko ime

- lozinka za pristup stranici.

Narudžba u web trgovini (Katalogu):

Svi osobni podaci koriste se isključivo u svrhe radi koje su prikupljeni i za koje je dana privola. Privolu za obradu osobnih podataka mogu dati osobe s navršenih 16 godina ili više, dok za osobe mlađe od 16 privolu može dati roditelj ili skrbnik. Prikupljene podatke nećemo ni na koji način učiniti dostupnima neovlaštenim trećim osobama, osim u zakonom propisanu svrhu (za knjigovodstvene potrebe i obveze). Svi podaci se brišu nakon prestanka svrhe za koju su prikupljeni, odnosno prestankom ugovornog odnosa, a najkasnije po isteku svih zakonskih obveza povezanih s čuvanjem osobnih podataka.

Automatsko prikupljanje informacija

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo omogućili pojedine tehničke značajke i tako Vam osigurali pozitivno korisničko iskustvo. Više o upotrebi kolačića saznajte na stranici:

Upotreba kolačića

Pristup i ažuriranje vaših osobnih podataka

Vezano na prikupljanje i obradu Vaših osobnih podataka u svakom trenutku imate sljedeća

prava:

- Pravo na pristup

- Pravo na ispravak

- Pravo na brisanje

- Pravo na ograničenje obrade

- Pravo na prigovor

- Pravo na prenosivost podataka

- Podnošenje pritužbe nadzornom tijelu

- Pravo na povlačenje suglasnosti

Ako želite ostvariti neko od navedenih prava, kontaktirajte nas putem kontakt forme na našoj web stranici. Također nas možete kontaktirati i telefonom koji je naveden na web stranici ili putem slanja pošte na našu adresu koja je navedena na web stranici.

Zaštita osobnih podataka

- Koristimo tehničke i organizacijske sigurnosne mjere kako bismo zaštitili Vaše osobne podatke od ilegalnog ili neovlaštenog pristupa ili upotrebe, kao i od slučajnog gubitka ili gubitka dijela podataka

- Vaši osobni podaci procesuiranju se putem interneta sigurno pomoću visokokvalitetnih šifriranja i spremaju na naše sigurne servere koji se nalaze u EU

- Vaši osobni podaci zaštićeni su od neovlaštene ili nezakonite obrade i od slučajnog gubitka, uništenja ili oštećenja

Dopune i izmjene

Ova politika privatnosti može se promijeniti ili nadopuniti u bilo koje vrijeme kako bi se uskladila s stvarnim stanjem i zakonskim propisima a bez prethodnog upozorenja ili obavijesti. Preporučujemo Vam redovnu provjeru ovih uputa kako biste imali najnovije informacije

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping